SE | ENG
Dustin Expo Connected

Dustin Expo Connected i
Strawberry Fields Studios

Digitalt Expo i två dagar

I mitten av September sände vi Dustin Digital Expo från våra Strawberry Fields Studios. Dustin Expo som vanligtvis är en välbesökt mässa i Globen blev 2020 en digital variant med namnet Expo Connected.

Expot sändes via våra digitala plattform

För att nå ut till deltagarna sändes Expo Connected över vår digitala plattform som är baserad på Twebcast. I plattformen kunde besökarna se en livestream från Mainstage och interagera med studion via en chatt. Man kunde också delta i 14st breakout sessions som sändes vid fyra tillfällen och besöka en digital mässa med 24 utställare. Utöver allt detta hade man också tillgång en till en digital agenda, en FAQ-sida och man kunde delta i ett digitalt quiz och vinna fina priser.

Mainstage i Studio Ett

Från Strawberry Studio Ett sände vi main stage passen som modererades av Beata Wickbom. Under två dagar hade vi ett fullspäckat schema med bland annat Dustins VD Thomas Ekman och keynote speakers som Thimon De Jong och Tobias Ahlin.

Breakouts från Studio Två

I studio två spelade vi in ett flertal breakout sessions med olika partners som sen sändes live-on-tape under själva eventet.

Digital Mässa

Själva Expot bestod av en digital mässa med 24st uställar montrar som deltagarna kunde navigera bland i den digitala eventplattformen. Bland utställarna fanns bland annat Dell, Hp och Lenovo. I montrarna kunde utställarna dela videos, länka till olika produkter via ett bannersystem samt chatta med utställarna via en modererad chat som utställarna själva skötte på distans.

Film från Expot

Här har vi sammanställt en video med några highlights från expot:

Strawberry Fields Studio

Har du ett projekt som skulle passa bra i Strawberry Fields studio? Eller vill du boka en visning av studion?
Kontakta oss

Fler bilder

Keynote speaker Thimon De Jong
Keynote speaker Thimon De Jong
Moderator Beata Wickbom
Moderator Beata Wickbom
Keynote Speaker Tobias Ahlin
Keynote Speaker Tobias Ahlin
Dustin Expo Connected
Circular Business Models discussion - Dennis Pamlin, Anna Josefsson & Henrik Lampa.