SE | ENG
Fysisk dekor för att förstärka kundens tema

Snowflake
Strawberry Fields Studio Ett

Inspelning i Strawberry Fields Studio Ett

I mitten på september 2020 hjälpte vi vår kund Creative Meetings att för sin kunds räkning göra en inspelning i Strawberry Fields Studio Ett. Under en heldag i studion spelade vi in flera sessioner som sedan klipptes ihop till korta avsnitt. Dessa avsnitt visades sen på ON24 där man även hade interaktivitet. För att underlätta efterarbetet så användes våra tre-kamerasetup med en bildproducent som klippte live. Varje kamera spelades även in separat för att kunna göra justeringar i efterarbetet.

Det var både presentationer live från studion men även några presenterade från sitt eget hem, detta både av miljöskäl för att minska resandet men även restriktioner i vissa länder. Vi använde vi Microsoft Teams för kommunikation och GlobalCueLive för remote pressentationsklicker.

Eftersom kunden hade tema snö valde vi att trycka extra på detta med dekor och ljus. Detta för att få den rätta känslan att tränga igenom kameran. Bord byggdes av isblock, paneldeltagare kunde lägga en varm renfäll runt sig i samtalet eller man fick pulsa genom snö när man gick på scenen. Pricken över iet var snömaskinen som VDn höll sitt öppningsanförande under.

Strawberry Fields Studio

Har du ett projekt som skulle passa bra i Strawberry Fields studio? Eller vill du boka en visning av studion?
Kontakta oss

Fler bilder

Kläderna gör temat
Kläderna gör temat
Talare på länk från USA
Talare på länk från USA
Öppningsanförandet efter snöstorm
Öppningsanförandet efter snöstorm