SE | ENG

Edge Digital är en del av EDGE Design & Technology

Kompletta lösningar för digitala möten och event

Edge Digital är en del av eventproduktionsbolaget EDGE Design & Technology. Här har vi samlat våra tjänster för streaming och digitala event. Vi levererar kompletta lösningar till digitala möten och event. Vi tillhandahåller utrustning och personal till kameraproduktioner, inspelningar och livesändningar. Vi har även studios för inspelningar och plattformar för interaktivitet och streaming.

Vi har en lång erfarenhet av olika typer av lösningar för kommunikation i digitala kanaler och möten på distans. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med just ditt projekt.
Kontakta oss

Edge Design & Technology

EDGE Design & Technology är en helhetsleverantör av design och teknik till möten, event och expo. Vi designar, projektleder och levererar över 300 event och aktiveringar varje år. Sedan starten 2012 har vi skapat tusentals miljöer och scener för möten till olika typer av event och företagsevenemang. Vår affärside är att erbjuda avancerade tekniska lösningar tillsammans med scenografi och design. Du som kund får EN kontaktyta och total kontroll på process och ekonomi, från ide till leverans.

Edge grundades 2012 och är en av Sveriges största leverantörer av teknik och design till mötesindustrin. Vi är 25 heltidsanställda och har ett stort nätverk av specialister som vi anlitar till olika projekt. Vi blir ofta anlitade för bolagstämmor, företagsevent, mässor, mässmontrar, lanseringar och varumärkesaktiveringar.

Edge erbjuder tjänster inom nio områden

Projektledning

Hos våra projektledare får du en kontaktyta genom hela processen, från din idé till vår färdiga leverans. Projektledaren leder samarbetet mellan våra avdelningar och ser till att din vision blir förverkligad med spetskompetens på varje position, samtidigt som du hela tiden har kontroll på varje kostnad.

Visualisering

Med specifika mjukvaror för varje situation tar vår visualiseringsavdelning fram fotorealistiska 3d-bilder på hur din lösning kommer att se ut innan den byggs. Du kan i lugn och ro gå igenom visualiseringarna med vår projektledare och få en nogrann bild av produktionen innan den första lastbilen har lämnat vårt lager.

Ljudteknik

Ljudavdelningen levererar ljudet hela vägen från trådlösa mikrofoner till mixerbord till högtalaranläggningar. Oavsett om det är två diskreta designhögtalare på ett kontorsmingel eller ett pa-system på globen. Våra ljudtekniker tar hand om mickning av talare, digitala ljudsändningar och scenljud för originalartister.

Ljusteknik

Ljus för oss är både funktion och form. Vi använder ljussättning för att framhäva talare, artister och produkter både på scener, i montrar och i digitala sändningar. Vi använder också ljus som ett kreativt verktyg för förstärka känslor och budskap i framträdanden och sändningar.

Bildteknik

Bild är nästan alltid en vital del i moderna produktioner. Olika typer av skärmar för att visa budskap, kameror för att filma innehåll och styrsystem för att visa rätt material på rätt skärm och kanal vid rätt tillfälle. Med kompetent personal och rätt utrustning till varje tillfälle gör vi bildlösningar till alla olika sorters projekt.

Dekor

För att skapa en hållbar dekor och scenografi utgår vi alltid från baselement i vårt hyressortiment som scenpodier, tyger och mattor. Möbler och accessoarer skapar ett stilrent möte mellan design och funktion. När grunden är på plats får lösningen en sista handpåläggning av våra scenografer och dekoratörer. Det kan handla om allt från blomsterarrangemang till frigolitlogotyper till upplevelsetunnlar.

Print

Print är ett effektivt sätt för att kommunicera budskap när man gör event. Det kan vara vepor som ramar in en festivalscen eller ett festivalområde, foliering av väggar och fönster, eller varför inte ett budskap utskuret i plexiglas? Vår printverkstad printar och skär i de flesta material, här sätter bara din fantasi gränserna.

Snickeri

När lösningen inte finns i vår dekoravdelnings hyressortiment tar vårt snickeri vid. Här skapas unika lösningar för unika projekt. Vi bygger i trä, metall och plast för både inomhus och utomhusbruk. Snickerier produceras i snickeriet i Bredden och monteras av våra snickare på eventet för att säkerställa vår leverans.

Logistik

Vår logistikavdelning lagerhåller våra produkter på ett 3000kvm stort lager i Bredden norr om Stockholm. Med både egna lastbilar och samarbetspartners för fjärrtransport väljer vi den kostnadseffektivaste och leveranssäkraste transportlösningen för ditt projekt.