SE | ENG

Vår plattform hanterar både stream och interaktivitet

Plattform för ditt digitala event

När man pratar om plattformar för digitala möten så pratar man oftast om plattformar för streaming och plattformar för interaktivitet. En plattform för streaming är en mjukvara eller en tjänst som gör din kamera eller videokälla tillgänglig för andra att se online. En interaktivitetsplattform är en plattform där deltagarna kan interagera med varandra och med det som händer i streamen. Ofta vill man använda båda delarna och därför har vi utvecklat en kombinerad plattform som hanterar både stream och interaktivitet.

EDGE Digitala Plattform - Det bästa av två världar

Vi kan tillsammans med Twebcast erbjuda en plattform som har både streaming och interaktivitet på samma ställe. Du väljer om dina deltagare ska kunna delta anonymt, via en registrering med valfritt antal fält eller göra en säker identifiering med BankId. Väl på plattformen navigerar deltagarna runt i ett digitalt event som vi skapar tillsammans med dig i plattformens kontrollpanel.
Boka demo vår digitala plattform

Funktioner i vår digitala plattform:

Navigering och Styrkontroll

Som en unik funktion erbjuder plattformen live-styrning av informationen som går ut till dina besökare. Eventflödet byggs längs en tidslinje som du antingen låter dina besökare navigera fritt i eller så kan du styra exakt när du vill visa ett specifikt innehåll.

Du kan t ex lägga upp frågor och polls under en livesändning eller välja att öppna och stänga delar av ditt event under givna klockslag.

Branding

Plattformen kan enkelt anpassas efter ditt eget varumärke och brand med eget typsnitt, färger och bilder. Våra erfarna programmerare och grafiker hjälper dig att ge ditt event precis den form och känsla som ditt varumärke står för.

Inloggning & Registrering

Inloggning och registrering på plattformen kan gå till på olika sätt. Vill du att dina deltagare ska kunna delta anonymt så skickas en länk ut till eventet startsida. Vill du ha mer säkerhet så låter du användarna registrera sig med namn och emailadress. Här kan du även komplettera med mer information som företagsnamn, titel osv. Vill du ha ytterligare säkerhet så kan koppla på inloggning via BankId.

Landningsida med anpassad meny

När deltagaren har kommit in på ditt digitala event möts dem av en startsida eller en så kallad landningsida. Här finns möjlighet till ett välkomstmeddelande och en meny som låter användaren navigera vidare i eventet.

Agenda

Under agenda lägger du upp en schema över allt som händer under ditt event så dina besökare enkelt kan hitta det som intresserar dem mest.

Main stage med streaming

Main stage är själva hjärtat i eventet. Här visas din sändning. Sändningen kan vara live från en av våra studios eller mobilsändning från t ex ditt kontor. Det kan också vara en förinspelad sändning som vi sänder ut exakt när eventet pågår.

Interaktivitet

Engagera dina deltagare med våra interaktivitetsverktyg! Låt deltagarna skicka in frågor till sändningen, rösta, skapa ordmoln eller skicka in bilder. Resultaten kan sen publiceras direkt på plattformen, i streamen eller varför inte på en surfplatta hos moderatorn i studion?

Nätverkande och chatt

I plattformen finns en inbyggd chattfunktion där deltagarna kan kommunicera med varandra eller få meddelanden från dig eller din redaktion. Det finns också möjlighet för deltagarna att delta i videomöten med varandra och dela skärm och presentationer i så kallade bikupor.

Digitala breakoutspår

Vill du dela upp sändningen för olika grupper gör du detta enkelt via våra breakoutspår. Varje breakout har sin egen stream och interaktivitet. Du kan också göra en specifik branding med på varje breakoutspår med färger, bakgrundsbilder och typsnitt.

Virtuell Mässa

Via vår mässfunktion skapar du enkelt en virtuell mässa där varje utställare får sin del i plattformen med egen stream, interaktivitet och branding.

Exportera data och statistik

Efter avslutat event får du tillgång till detaljerad data och statistik över flöden och besök exporterat som en excel-fil.