SE | ENG

Här har vi samlat referenscase med olika lösningar

Olika lösningar för olika tillfällen

Här har vi samlat referenscase med bilder och information om olika lösningar för olika typer av projekt, en del större produktioner och en del mindre. Några referenscase är från inspelningar och livesändningar från våra studios men vi har också case där vi har varit ute i fält och gjort mobila inspelningar. Vi har även lagt in bilder från våra demovisningar av studios för att ge en bra överblick av vilka olika typer av möjligheter det finns i våra studios.

Tyvärr kan vi inte visa alla våra uppdrag här då mycket av det vi gör är enbart för internt bruk hos våra uppdragsgivare. Om du letar efter referensbilder på något som du inte hittar här, kika på www.edgegroup.se/losningar eller kontakta oss för mer information.

Studio Bredden

Bland våra referenscasear finns ett flertal case från Studio Bredden som fanns i våra egna lokaler på Bergkällavägen under våren 2020. Studio bredden finns tyvärr inte längre tillgänglig att boka utan har ersatts av vår nya Strawberry Fields StudioQuality Hotel Friends.

Våra case

Om Edge Digital

EDGE erbjuder kompletta lösningar för digitala möten och event
Edge Digital är en del av produktionsbolaget EDGE Design & Technology. Här har vi samlat våra tjänster för streaming och digitala event.

Vi levererar kompletta lösningar till digitala möten och event. Vi tillhandahåller utrustning och personal till kameraproduktioner, inspelningar och livesändningar. Vi har även studios för inspelningar och egenutvecklade plattformar för interaktivitet och streaming.

Vi har en lång erfarenhet av olika typer av lösningar för kommunikation i digitala kanaler och möten på distans. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med just ditt projekt.
Läs mer