SE | ENG

Streama direkt från våra studios eller från ditt kontor

Spela in i våra studios eller i fältet med våra mobila lösningar

Vi har fullt utrustade studios redo för streaming och mobila lösningar för att streama från valfri plats. Hos oss kan du välja vad som passar ditt projekt bäst. Antingen kan du streama direkt från våra studios eller så riggar vi en mobil studio på ditt kontor eller lokal.
Läs mer om mobila inspelningar

Våra fasta studios

I våra fasta studios finns allt du behöver för att göra en livesändning, stream eller inspelning färdigt när du kommer. Vi har paketerat all teknik och personal som behövs för använda studion och våra projektledare hjälper dig att få ut det mesta av din tid hos oss. Våra studios finns i olika storlekar för att passa olika typer av upplägg.

Mobila lösningar och inspelningar hos dig

Har du redan bokat en lokal för ditt event eller om våra fasta studios helt enkelt inte passar ditt projekt så kan vi också sätta upp en streamingstudio hos dig. Oavsett om det handlar om att sända från ett kontor utomlands eller från en eventlokal i sverige.

Våra rötter i traditionell eventproduktion har gett oss en lång erfarenhet av att bygga lösningar på olika platser och med olika förutsättningar. Våra projektledare utformar tillsammans med dig en lösning som levererar ditt budskap till din publik på ett professionellt sätt med exakt den tonalitet du vill förmedla.

Vill du ha hjälp att rama in din sändning med dekor, print eller snickerier och specialbyggda möbler hjälper vi givetvis till med detta. Vi får ditt varumärke att synas i dina digitala kanaler.

Våra projektledare för mobila lösningar

Kontakta våra projektledare för mobila lösningar och digitala möten och låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.
Jesper Webeklint
JESPER WEBEKLINT Projektledare
Andreas Bonnevier
ANDREAS BONNEVIER Projektledare