SE | ENG
Royal Park Studio

Royal Park Studio är en hybridstudio för digitala event

Royal Park Studio på Royal Park

På den spännande destinationen Royal Park ligger Royal Park Studio. En hybridstudio för inspelningar, livestreamade event och digitala möten. Studion är byggd i svensk björk vilket skapar en mycket ljus och fräsch känsla.

Studion har två olika spelplatser: En presentationsplats med en högupplöst led-skärm samt en paneldiskussionyta för sittande diskussioner.

Multifunktionsyta för underhålling och demos

På studions högra sida finns en paneldisskusionsyta som i grunden är möblerad med en sittgrupp och en skärm för presentationer och talare på länk. Denna yta går alldeles utmärkt att använda som en multifunktionsyta för t ex underhållning med band eller produktidemos.

Skärmar för presentationer

Studion har en stor högupplöst ledskärm för presentationer och digitalt material på presentationsytan och i paneldiskussionsytan finns ytterligare en skärm för digitalt material. Båda skärmarna styrs via en avancerad mediaserver som ger möjlighet att t ex visa flera källor och talare samtidigt eller flytta material mellan skärmarna.

Branding

I studion finns tre stycken stora paneler i björkplywood som enkelt går att foliera med logotyper och eventgrafik. Studion är även utrustad med RGB-belysning för att kunna anpassa ljussättningen till just ditt varumärke.

Hybridevent

I studiorummet finns gott om utrymme för både medverkande i sändningen och studiopublik. Studion är dessutom byggd i en flexibel eventlokal med möjlighet till upp till 30 deltagare på plats.

Bokning och visning av studion

Har du ett projekt där du skulle vilja använda Royal Park Studio? Kontakta oss angående bokning eller visning av studion.
Kontakta oss

Bilder från studion

Vy över båda spelplatserna i Royal Park Studio.
Multifunktionsyta för paneldiskussioner, underhållning eller produktdemos.
Presenatationsytan med en högupplöst led-skärm infälld i väggen.