SE | ENG
Strawberry Fields Studio Flex

Strawberry Fields Studio Flex är vår mest flexibla studio

Strawberry Fields Studio Flex på Quality Hotel Friends

På Quality Friends Hotel bredvid Mall of Scandinavia och Friends Arena finns Strawberry Fields Studios. Två fullutrustade studios för inspelningar, livestream och digitala event.

Studio Flex är en modern och flexibel studio för digitala event, inspelningar, streaming och broadcast. Studion har en massiv bakvägg i tre moduler med totalt 45kvm högupplöst videoyta i 180graders vinkel.

21m brett videopanorama och RBG-Ljus

Som fond i studion står tre specialbyggda väggar med infällda projiceringsytor som tillsammans bildar ett 21m brett videopanorama. Väggarna binds samman av individuellt kontrollerade ribbor av RGB-ljus som med ytterligare 200m ledlister och över 20st rörliga lampor i taket snabbt ställer om studion från en ljussättning till en annan.

Podier på hjul ger möjlighet att snabbt ställa om

På studiogolvet finns två ovala podier. Ett större podie för upp till sex personer och moderator i paneldebatt eller soffsittning samt ett mindre med en studiomöbel för presentationer och stående diskussioner. Båda podierna är byggda på hjul för att kunna flyttas runt och skapa olika miljöer och känslor. Varför inte ha ett podie på ena sidan studion och ett liveband på andra? Eller ett på var sida och en bil i mitten?

Mediapelare

För att skapa ytterligare dynamik har vi även tagit fram en ny mediapelare som går att boka som ett tillägg till studiohyran. Mediapelaren har två inbyggda 85tums skärmar och passar perfekt för satellitdragningar eller talare på länk.

Green Room och lounge för dina gäster

I direkt anslutning till Studio ett finns en 300kvm stor lounge med sminkstationer och greenroom för talarna. Här finns också soffgrupper med skärmar som visar sändningen live och arbetsplatser där man kan arbeta innan man ska delta på scenen. Tillsammans med Quality Hotel har vi också en unik möjliget med servering och service som bara ett hotell kan erbjuda, det ser vi som en av de stora fördelarna med Strawberry Fields Studios.

Bokning och visning av studion

Har du ett projekt där du skulle vilja använda Strawberry Fields Studio Flex? Kontakta oss angående bokning eller visning av studion.
Kontakta oss

Demofilm från studion

Bilder från studion

Studio Flex Framifrån
Studio Flex är vår mest flexibla studio med två stora podier på hjul som enkelt flyttas runt för att skapa olika möbler.
Mediapelaren
Som ett tillägg kan man även boka på vår mediapelare för satellitinslag längre ut i studiorummet.
Studio Flex i neon look
Mediapelaren passar också utmärkt för dialoger med talare på länk och ger en näst intill holografisk känsla.
Dynamsik Ljussättning
Med en helt dynamisk ljusrigg och tre stora skärmar för grafik är det mycket enkelt att skapa olika känslor i studion. Det går också utmärkt att komplettera med dekor och möbler från vårt dekorlager!
Dialog vid presentationsyta
Dialog vid vår presentationsyta till vänster i studion.
Sex fåtäljer och två cafebord
Till höger finns ett större podier som är möblerat med sex fåtöljer och två cafebord som standard.
Presentation
Det går utmärkt att visa presentationer på alla våra tre 7 meters skärmar. Här ser vi en presentation på mitten skärmen.
Award look
Med ljussättning och grafiskt material kan man snabbt byta känsla och stil på studion. Såhär kan det se ut om man gör en gala eller award!