SE | ENG
Strawberry Fields Studio Två

Studio två passar perfekt för presentationer och webinarier

Strawberry Fields Studio Två på Quality Hotel Friends

På Quality Friends Hotel bredvid Mall of Scandinavia och Friends Arena finns Strawberry Fields Studios. Två fullutrustade studios för inspelningar, livestream och digitala event.

Studio två har en spelplats med ett paneldiskussionsbord samt en talarstol, perfekt för presentationer och webinar. Studiorummet är ca 600kvm och har 8m i tak vilket ger unika möjligheter för digitala mässor och produktdemos.

Skärm för presentationer

Studion har en stor bakprojicerad videoskärm för visning av digitalt material och presentationer samt en komplett ljud-och ljuslösning.

Branding

Studion är förberedd för branding och varumärkesanpassning med rgb-belysning som snabbt ändrar färg på hela miljön samt projektorer som projicerar din logga eller varumärke på sidoväggarna.

Hybridevent

I studiorummet finns gott om utrymme för både medverkande i sändningen och studiopublik. Studion är dessutom byggd i en flexibel eventlokal med möjlighet till upp till 100 deltagare på plats.

Green Room och lounge för dina gäster

I direkt anslutning till Studio ett finns en 300kvm stor lounge med sminkstationer och greenroom för talarna. Här finns också soffgrupper med skärmar som visar sändningen live och arbetsplatser där man kan arbeta innan man ska delta på scenen. Tillsammans med Quality Hotel har vi också en unik möjliget med servering och service som bara ett hotell kan erbjuda, det ser vi som en av de stora fördelarna med Strawberry Fields Studios.

Bokning och visning av studion

Har du ett projekt där du skulle vilja använda Strawberry Fields Studio Två? Kontakta oss angående bokning eller visning av studion.
Kontakta oss

Bilder från studion

Talarstol i björkplywood
Studio två är i grundmöblerad med ett panelbord och en talarstol i björkplywood.
Bakprojicerad skärm
Bakom talaren finns en stor skärm som är bakprojicerad.
Logotyper på sidoväggarna
Studion är förberedd för projicering av logotyper på sidoväggarna.