SE | ENG
Strawberry Fields Studio

Strawberry Fields Studio Ett är vår mest flexibla studio för streaming, inspelningar och hybridevent

Strawberry Fields Studio Ett på Quality Hotel Friends

På Quality Friends Hotel bredvid Mall of Scandinavia och Friends Arena finns Strawberry Fields Studios. Två fullutrustade studios för inspelningar, livestream och digitala event.

Studio ett är vår största studio med tre olika spelplatser: En presentationsyta med en stor högupplöst ledskärm, en paneldiskussionsplats med en digital fond och en livescen för underhållning och artister. Studiorummet är ca 600kvm och har 8m i tak vilket ger unika möjligheter för digitala mässor och produktdemos.

Presentationsyta

I mitten av studion finns en presentationsyta med en stor högupplöst LED-Skärm för presentationer och digitalt material. Här visas med fördel powerpoint-presentationer, videomaterial och talare på länk. Skärmen kontrolleras av en avancerad Watch-Out mediaserver som gör det möjlig att visa flera källor samtidigt. Framför skärmen finns en stor scenyta med gott om plats för flera gäster och en specialbyggd studiomöbel för stående dialoger.

Paneldiskussionsyta

Till höger finns en paneldiskussionsyta perfekt för sittande paneler. Gästerna sitter bekvämt i en sittgrupp med sex stycken GAP-Stolar och två specialbyggda cafébord i mörkt trä och svart glas.

Bakom sittgruppen finns en digitalfond med samma sorts högupplösta ledvägg som presentationsytan, perfekt för att visa en digital bakgrundsbild eller film. Tre av de fem pelarna går dessutom att montera bort för att få ännu mer skärmyta bakom panelen. Varför inte låta det digitala materialet löpa mellan presentationsytan och panelen och tillbaka?

Livescen

Till vänster finns en stor livescen redo för artister och underhållning. Här sitter över 50st rörliga lampor för att skapa spektakulära ljusshower och effekter. Våra rutinerade ljud- och ljustekniker har lång erfarenhet av livemusik och livesända konserter.

Branding

I Studio Ett finns en stor uppsättning ljusarmaturer med rgb-färger som snabbt går att ställa om i ditt varumärkes färg. Flertalet skärmar skapar ytterligare möjlighet för digital branding med bakgrundsplattor och videos.

Hybridevent

I studiorummet finns gott om utrymme för både medverkande i sändningen och studiopublik. Studion är dessutom byggd i en flexibel eventlokal med öppningsbara väggar som lätt går att ställa om för att ha så många som 800 deltagare på plats.

Green Room och lounge för dina gäster

I direkt anslutning till Studio ett finns en 300kvm stor lounge med sminkstationer och greenroom för talarna. Här finns också soffgrupper med skärmar som visar sändningen live och arbetsplatser där man kan arbeta innan man ska delta på scenen. Tillsammans med Quality Hotel har vi också en unik möjliget med servering och service som bara ett hotell kan erbjuda, det ser vi som en av de stora fördelarna med Strawberry Fields Studios.

Bokning och visning av studion

Har du ett projekt där du skulle vilja använda Strawberry Fields Studio Ett? Kontakta oss angående bokning eller visning av studion.
Kontakta oss

Demofilm

Bilder från studion

Strawberry fields studio Presentationsyta
Presentationsytan med högupplöst led-skärm och paneldiskussionsytan med den digitala fonden. Alla möbler på bilden ingår i studionhyran.
Strawberry fields studio Presentationsyta framifrån
Presentationsytan sett framifrån
Strawberry fields studio Paneldiskussionsytan framifrån
Paneldiskussionsytan sett framifrån
Strawberry fields studio Livescen
Livescen med rörligt ljus, 30st Ayrton MagicPanel redo för pixelmappning
Strawberry fields studio Presentationsytan och paneldiskussionsytan
Presentationsytan och paneldiskussionsytan med rött ljus och videomaterial på ledvägg och digitalfond.
Ljussättningen av studion går enkelt att ställa om för att passa ditt varumärke och färg
Strawberry fields studio Paneldiskussionsytan med vitt ljus
Paneldiskussionsytan med vitt ljus och videomaterial
Strawberry fields studio Presentationsytan i grönt
Presentationsytan i grönt med powerpointpresentation på skärmen
Strawberry fields studio moderator på presentationsytan
Interaktion mellan moderator på presentationsytan och en expertpanel i paneldiskussionsytan
Strawberry fields studio Paneldebatt i paneldiskussusionsytan
Paneldebatt i paneldiskussusionsytan