SE | ENG
Strawberry Fields Studio Flex

Studio Flex är vår mest flexibla studio

Studio Flex Infra City

I mässhallen på Scandic Infra City har vi installerat en modern och flexibel studio för digitala, hybrida och fysiska event.
I studion finns en komplett uppsättning teknik och personal för professionella sändningar, inspelningar och möten.

21m brett videopanorama och RBG-Ljus

Scenografin i studion består av tre specialbyggda väggar med infällda bildskärmar som tillsammans bildar ett 21m brett videopanorama med över 50kvm bildyta som kan visa presentationer, filmer och digitala bakgrunder.

Ljussättningen i studion består av en helt dynamisk lösning med bland annat 400m ljuslister som ramar in podier, väggar och möblemang. Ljuslisterna kan snabbt programmeras att lysa i olika färger och kan enkelt skapa en färg och ton i studion som passar just ditt varumärke.

Podier på hjul ger möjlighet att snabbt ställa om

I studion finns som standard två ovala scenpodier på hjul som enkelt kan flyttas runt för att skapa olika spelplatser och miljöer. Det ena podiet är möblerat för stående dialog med ett ståbord och det andra med sex fåtöljer och två soffbord för sittande dialoger.

På alla podier ligger en högblank svart matta som skapar ett mycket gediget intryck och en TV-känsla.

Mediapelare

För att skapa ytterligare dynamik har vi även tagit fram en ny mediapelare som går att boka som ett tillägg till studiohyran. Mediapelaren har två inbyggda 85tums skärmar och passar perfekt för satellitdragningar eller talare på länk.

Live, Hybrid eller Digitalt?

För att eventuella gäster och studiopublik ska kunna ta del av det som händer i i sändningen är hela studion byggd på ett upphöjd scengolv.

Vi har också tagit fram tilläggspaket med ljud och bild för hybridevent, så att gästerna kan följa med i det som händer i sändningen. Studio Flex är etablerad i en lokal på 3300kvm med väl tilltagna lastportar, takhöjd på 6m och gott om fria ytor precis intill studion. Lokalens utformning ger unika möjligheter att t ex ta in bilar in studion eller bygga upp kompletterande fysiska miljöer som mässor och breakouts.

Bokning och visning av studion

Har du ett projekt där du skulle vilja använda Strawberry Fields Studio Flex? Kontakta oss angående bokning eller visning av studion.
Kontakta oss

Demofilm från studion

Bilder från studion

Studio Flex Framifrån
Studio Flex är vår mest flexibla studio med två stora podier på hjul som enkelt flyttas runt för att skapa olika möbler.
Mediapelaren
Som ett tillägg kan man även boka på vår mediapelare för satellitinslag längre ut i studiorummet.
Studio Flex i neon look
Mediapelaren passar också utmärkt för dialoger med talare på länk och ger en näst intill holografisk känsla.
Dynamsik Ljussättning
Med en helt dynamisk ljusrigg och tre stora skärmar för grafik är det mycket enkelt att skapa olika känslor i studion. Det går också utmärkt att komplettera med dekor och möbler från vårt dekorlager!
Dialog vid presentationsyta
Dialog vid vår presentationsyta till vänster i studion.
Sex fåtäljer och två cafebord
Till höger finns ett större podier som är möblerat med sex fåtöljer och två cafebord som standard.
Presentation
Det går utmärkt att visa presentationer på alla våra tre 7 meters skärmar. Här ser vi en presentation på mitten skärmen.
Award look
Med ljussättning och grafiskt material kan man snabbt byta känsla och stil på studion. Såhär kan det se ut om man gör en gala eller award!